Διακριτικός Τίτλος Υπεύθυνος Παραγγελίας Τ.Κ.
menu-close

Κωδικός: RCM051S

Ποσότητα

Blast chiller - shock freezer. Κατασκευαστής HIBER Ιταλίας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ανοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια. Για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτό. Χρησιμοποιώντας το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην συντήρηση. Κάνετε καλύτερο προγραμματισμό στην εργασία του προσωπικού για να μην πληρώνετε υπερωρίες. Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο. Λειτουργίες: blast chilling 90 λεπτών, από τους 90ºC και φθάνει στους +3ºC. Shock freezing 240 λεπτά, από τους 90ºC και φθάνει στους -18ºC στην καρδιά του προïόντος και -40ºC στην θαλάμη, διατηρώντας το φαγητό στο ψυγείο έως και 60 ημέρες. \n
    \n
  • Χωρητικότητα σε ύψος 65mm των GN 5*GN1/1.
  • \n
  • Διαστάσεις: 790*700*850mm.
  • \n
  • Παραγωγή/κύκλο chilling: 18Kg.
  • \n
  • Παραγωή/κύκλο freezing: 12Kg.
  • \n
  • Ισχύς: 1,4Kw/230Volt.
  • \n
  • Πάχος: 60mm.
  • \n
  • Πυκνότητα: 42Kg/m³.
  • \n
Κωδικός :

Related Products

back to top
Product added to compare.